Pelatut ottelut

11.3.2018 17:30
Ruoska - Miehet edustus12 - 4 » 9.3.2018 19:30
Miehet edustus - Ruoska5 - 6 »

Uutiset

23.9.2016Puimureilla uudet tuuletLue lisää »25.11.2015Seitsemän syytä saapua perjantaina peliin!Lue lisää »22.11.2015Wirmolle vihdoin kotivoittoLue lisää »

TILASTOPALVELU

http://floorball.fi/tulokset/

Wirmo Facebookissa ja Twitterissä





Puimureilla uudet tuulet

23.09.2016

Kolmen Divari-kauden jälkeen taas kakkosdivisioonatasolle palannut SBS Wirmon edustusjoukkue Puimurit teki sen, mikä oli melko lailla odotettavissakin. Joukkueen pelaajista puolet on Divari-tasollakin marinoituja pelimiehiä ja toinen puolisko Wirmon junioreista ylöspäin ponnistavia nuoria miehiä, joilla pelit pääsarjatasolla ovat edessä vasta tulevaisuudessa.


Divari oli kaiken kaikkiaan kuluttava sarja. Neljä kertaa viikossa joukkueena treenaaminen ja matkustelu pelien perässä Ouluun, Joensuuhun, Vaasan ja vaikkapa Kuopioon on työssäkäyville ja perheellisille miehille raskas pala purtavaksi. Ymmärrettävästi kolme kautta tiivistä rallia poltti monen pelaajan energiavarastot loppuun ja niinpä vetäytyminen rauhallisempaan harrastamiseen oli luonteva valinta.


Päävalmentaja Petri Seppinen puolestaan painoi kaasua entisestään ja siirtyi jatkamaan valmennusuraansa Raumalle Salban liigajoukkueen peräsimeen. Kun myös Seppisen apuna toimineet Hannu Rantanen ja Erno Keppola jäivät pois Puimureiden ratin takaa, lähti murros liikkeelle taustoista. Uusi valmennuskaksikko löytyi seuran sisältä. Junioripuolella kannuksia hankkinut Tero Tähtinen oli valmis uuteen haasteeseen pääpuimurina ja aisaparikseen hän sai maisterismies Mikko Virtasen, joka paketoi oman peliuransa ja siirtyi fläppitaulun ääreen. Puuhamiesosastolla joukkueenjohtaja Mikko Immonen sai takaisin rinnalleen manageri Tomi Auremaan. Lisäksi taustahommissa apuna toimivat muun muassa Petteri Huuskonen, Jyrki Soinio, Kaj Kynäslahti ja Peter Österholm.


Pelaajapaletti on mielenkiintoinen. Maalivahtiosastolla jatkavat Aleksi Vainio ja Antti Arola, joita haastaa B-juniori-ikäinen Jesper Saari. Puolustajat Valtteri Suvala ja Henrik Rossi saavat seurakseen nuorta verta Roope Vanhasen, Timi Kosken, Niko Aaltosen, Matias Hakamäen ja Tino Pietilän verran. Lisäksi kakkosjoukkueesta Otto Tuomiranta ponnisti pelaamaan pykälää ylemmäs. Hyökkäyksessä kokenutta kaartia edustavat Jani Varjonen, Mikael Santanen, Olli Laine sekä iästään huolimatta Eemeli Mustamäki. Myös kakkosjoukkueesta nousseet Mikko Laine, Simo Kärkkäinen ja Markus Varjonen omaavat runsaasti pelikokemusta. Nuorisokaartia hyökkäyksessä edustavat rinnakkaisedustuksella Turun Palloseurasta Wirmossa pelaava Riku Niemi, Onni Heikelä, Jouko Leinonen, Juho Taalikka sekä Jonne Larinen. Syksyn vaihto-oppilaana Hollannissa häärivä Niko Vahtera palaa rosteriin reissunsa jälkeen.


  • Olen varsin tyytyväinen tähän kokoonpanoon. Treeneissä on painettu nuoruuden innolla ja tuoreemmat pelaajat ovat tosissaan tavoittelemassa peliminuutteja aikuisten puolelta. Kausi näyttää mihin rahkeemme riittävät, kommentoi päävalmentaja Tero Tähtinen kakkosdivarin kynnyksellä.


Wirmon uudelleenrakennusprojektilla ei ole kiire. Kirkkaammat valot siintävät tulevaisuudessa, mutta niihin ei pyritä hätäisin ratkaisuin, vaan rauhassa rakentamalla. Oman kylän pojat on enemmän oman kylän pojat kuin aikoihin. 25 pelaajan ringistä vain kolmella ei ole mynämäkeläistä taustaa, muuta kuin useamman kauden ajan pelaajana. Joukkue voidaankin hyvällä syyllä määritellä nuoreksi ja paikalliseksi. Oikealla polulla ollaan.
23.09.2016Puimureilla uudet tuulet
25.11.2015Seitsemän syytä saapua perjantaina peliin!
22.11.2015Wirmolle vihdoin kotivoitto
26.08.2015Puimurit aloittavat harjoituspelikautensa
28.04.2015Edustuksella avoimet harjoitukset
15.09.2017Puimurit aloittivat voitolla
25.08.2017Edustus kauteen maltillisin muutoksin
25.08.2017Edustuksen harjoituspelikausi alkaa
27.11.2016Edustus niisti pisteet sarjakärjeltä
23.11.2016Puimureille jatkoaikatappio

Siirry arkistoon »