Pelatut ottelut

10.3.2018 17:00
Leidit - LaJy2 - 5 » 10.3.2018 15:00
Leidit - TPS 01-01 tytöt1 - 4 »

Uutiset

13.3.2018Taas yksi kausi Leidien nelosdivaritaipaleesta paketoitu.Lue lisää »20.2.2018Ei raportoitavaa jälkipolville...Lue lisää »6.2.2018Leidit LeafillaLue lisää »

TILASTOPALVELU

http://floorball.fi/tulokset/

Wirmo Facebookissa ja Twitterissä

Leidien pikkujoulumatsit

18.12.2017

Aikainen aamuherätys johdatti Leidejä lauantaina kohti Laitilaa ja sen uutuuttaan kiiltelevää monitoimihallia. Mielessä siintivät jo illan pikkujoulut ja sen notkuvat herkkupöydät. Ensin olisi kuitenkin pelattava pari tiukkaa peliä. Valmennus oli kaapinut tällä kertaa mukaan pari A-tyttöä ja lupasivat itsekin taas vetää keltaista ylleen, että jokakertainen kolme ketjua saataisiin täyteen. Eipä niitä aputyttöjä ole anella tarvinnut, Leidien huikea maine kun on kiirinyt kaikkialle, myös oman seuran sisällä. Meillä kun on aina niin pirun kivaa, eikä tarvitse joka mokaa miettiä. Eikä ketään oteta mukaan sen takia, että metsästettäisiin voittoja. Ne tulee sitten huikeana bonuksena jos on tullakseen!

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui turnauksen vastuujoukkue LaJy. Ja heti kättelyssä pitää antaa kiitosta, kun oikein nimellä kuulutettiin jokainen pelaaja! Se oli aika hieno ele!  Peli alkoi tyypillisesti; Leidit aamujähmeänä ensimmäisessä erässä katselivat kun Jyskettäret karasivat ettitaas ja liikuttivat palloa hienosti. Onneksi Noora maalilla oli nuoremman leidipolven edustajana hyvin hereillä ja joutui taipumaan erässä vain kerran. Toiseen erään sitten alettiin herätä ja sitten mentiikiin niin, että jopa superkuntoinen Mona sanoi vauhdin olevan melko kova. Toista erää ei tarvinnut pelata kuin reilu minuutti, kun Jyskettäret päästivät Leidikoutsi Jalmiinan tonteille ja aivan vapaasti vedolle. Kuti sissä ja tasoihin. Tismalleen sama kuvio toistui vielä kahdesti erän aikana. Eivät oppineet siis kerrasta, eikä edes kahdesta. Kun LaJyn ex-wirmolainen Nelli kuittasi yhdellä, päästiin kolmanteen erään Leidien 2-3 johdossa. Siihen  mahtuikin sitten vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ja Leidien alivoima, kun Mona nappasi ekan tilastomerkinnän mailaan lyönnistä. Näkipä sitten päivänvalon myös Leidien eka alivoimamaali ikinä, kun päästivät Jalpin vielä neljännen kerran läpi. Sen jälkeen mentiinkin kymmenen minuuttia sellaisessa huumassa, että vaikka vastustaja otti aikalisää ja maalivahtia pois, ei ollut kyllä sanan säilää. Noora plokkasi sen, mikä pakkien ohi pääsi ja näin vietiin pisteet sarjakolmoselta. Skumpat kylmään siis!

Toinen vastus olikin sitten vielä edellistä nuorempaa settiä, kun vastaan saatiin TPS 01-02 tytöt. Juurikin siis mopoikäistä jengiä... Tiedossa oli, että varmasti tämäkin jengi, joka sarjataulukossa pahnanpohjimmaisena, olisi kovasti pisteitä Leideiltä ottamassa. Mutta selvää oli myös, että helpolla ei niitä annettaisi.

Tepsillä nopeutta riitti vaikka muille jakaa, mutta pallollinen peli taisi kuitenkin olla enempi Leidien vahvuus tässä matsissa. ( Mikä sekin kuulostaa vanhojen Fanien korvaan uskomattomalta!) Eka erä oli äärettömän tasaväkinen. Torjunnat tasan, mutta ainokaisen maalin sai kuitenkin tehtyä hyvin torjuneen mokken taakse Leidit. Sanna-Mari tarjoili herkkua Helenalle, joka lirutti pallon längistä sisään ja molempien kauden pistetili aukesi. Toisen erän ainoasta tilastomerkinnästä vastasi taas Mona, joka ehti dipata tossunkärkensä laidan yli Ninan vasta yrittäessä saada jalkansa nostettua toiselle puolelle. Siitä tuomari sitten laskemaan liikaa keltaisia kentällä, vaikka pallo toisessa päässä kenttää..Eli kakkoselle taas. Alivoima on aina ollut Leidivahvuus ja ei kyllä annettu Tepsiläisille saumaakaan. Koko toinen erä pyöri Tepsipäädyssä ja tyhjistäkin onnistui ainakin Hakamäki taas laittamaan ohi..Toki moni muukin, mutta em. alkaa olla jo joukkueen sisällä aikamoinen vitsi. #joulupukiltauusmailatilaukseen... Kolmannen alkuun Tepsin ryntäily tuotti tulosta, kun hyökkääjä pääsi ohittamaan koko pakan ja yksin maalille. Tilanne 1-1 ja 10 minuuttia kiriaikaa. Pelimiehen kymppi ei kauaa ehtinyt vanheta, kun Virtasen siskokset pääsivät vihdoin ja viimein tilanteeseen, että osuma oli tosiasia. Näin saatiin Monalle myös historian eka maali keltapaidassa aikaiseksi. (lisää skumppaa kylmään). Toivottavasti vastedes vähän vähempikin määrä yrityksiä riittää. Kun vielä viimeisellä minuutilla Jalppi naputteli Miksun passista sissään, oli homma paketissa. Tepsiläisten vauhti ei auttanut, niin vain Leidit lähtivät Laitlankulmilta neljän pisteen kanssa kohti saunaa, paljuilua ja alastoman kokin notkuvia joulupöytiä. Se onkin sitten toinen tarina, siitä ovat innokkaimmat saaneetkin jo materiaalia nähtäväksi @sbswirmoleidit- instatilillä. (Ota sääkin seurantaan!)  Leiditsemppareina tällä kertaa palkittiin ekasta pelistä huikeita torjuntoja esittänyt Noora ja toisesta kaikkensa antanut Mona. 

Enivei, kausi on nyt puolivälissä, Leidit todistettavasti (instatilillä sekin) kävivät kahdeksalla sarjapisteellään jo karsintaviivan yläpuolellakin. Koutsien sanoin; ettipäi sano mummo lumessa.

Leidit toivottaa kaikille ihanille Rauhaisaa Joulunaikaa ja loistavaa Uutta Vuotta! Loppiaisena jatketaan!

13.03.2018Taas yksi kausi Leidien nelosdivaritaipaleesta paketoitu.
20.02.2018Ei raportoitavaa jälkipolville...
06.02.2018Leidit Leafilla
13.01.2018Pohitullin tupla aikalisällä
18.12.2017Leidien pikkujoulumatsit
27.11.2017Leideille Leafilta pari maggiaa pojoa
08.11.2017Leidipelit surun siivittäminä..
23.10.2017Leidit Friitalan miljöössä
30.09.2017Ja taas mennään, Leidit!
04.09.2017Leidien kausi alkuun

Siirry arkistoon »