Tulevat ottelut

19.1.2018 19:30
Miehet edustus - TVV Ottelupaikka » 20.1.2018
PöU - F1-pojat (08) Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

14.1.2018 13:00
Salba - B-pojat (00-01)9 - 10 » 14.1.2018 12:00
E2-pojat (07) - FBC Turku4 - 8 »

Uutiset

15.1.2018Puimureille jatkoaikavoitto LoimaaltaLue lisää »11.1.2018B-tytöillä paikallisotteluLue lisää »8.1.2018Puimureille kotivoittoLue lisää »

TILASTOPALVELU

http://floorball.fi/tulokset/

Wirmo Facebookissa ja Twitterissä

Leideille Leafilta pari maggiaa pojoa

27.11.2017

Sunnuntaina lähdettiin taas testailemaan Leidien aamuvirkeyttä Leafin areenalle..Kun ikäleidien reumatismin kangistamat nivelet oli saatu edes jonkinlaiseen liikkeeseen ja nuorisoketju karistettua suurimmat unihiekat silmistään, löi valmennustiimi ketjut nippuun ja aloitettiin taisto Taivassalon Tahdin tyttöjä vastaan. Maalissa debytoi Miatoste lahja Leideille, Anniina P, jonka jännityskerroin taisi huidella melko korkeissa lukemissa. Ekan erän kulku oli melkolailla tutunoloista. Leidijalat ja -aivot tervassa ja TaTa rankaisi kahdesti. Toisessa erässä oltiin taas parhaimmillamme, kun jännitys sen verran helpotti, että veri alkoi taas kiertämään. Päästiin tonteille, mutta jälleen vanhaan malliin, ei tulosta. Mutta ei maaleja myöskään vastustajalle ja torjunnatkin aika tasan. Hyvä Anni! Kolmannessa erässä annettiin heti alkumetreillä vastustalle yksi maali lisää. Nooralle tuomittiin pari jäähyminuuttia hiukan epäselvästä tilanteesta, mutta Leidien av oli tiukka, eikä vajaalla annettu yhtään. Tosin samantien, kun kentällinen oli täysi, herpaannuttiin sen verran, että neljännen kerran palloa kaivettiin Annin selän takaa. Loppulukemat siis 4-0, mutta jotui TaTan maalivahtikin töitä tekemään. Ekan pelin Leiditsempparin sai Kirsi, jonka pelirohkeus ja  usko itseensä ja omaan tekemiseensä on kasvanut huikeisiin mittoihin  ja aivan syystä.

Evästauon jälkeen vastaan saatiin ns. uusi tuttavuus, Porin Karhut II. Joukkue on kohdattu viimeksi ensimmäisellä Leidikaudella ja kokoonpano näytti siitä kohtaamisesta nuorentuneen melkoisesti. Kuten yleensäkin, Leidien peli oli selkeästi ensimmäistä rennompaa ja jalkakin nousi taas kepeästi. Porilaiset tuntuivat jäävän vähän jalkoihin ja nyt saatiin heti aikaan kunnon maalinedushässäkkää, vieläpä niin, että siellä pyöri myös pallo! Ensimmäinen Leidimaali näki päivänvalon reilun kahdeksan minuutin kohdalla, kun Mira ja Alisa koittivat vuoronperään tällätä palloa sisään. Alisa sen lopulta sisään sai Miran passatessa maalin kulmilta. Tosin tuomarit eivät ilmeisesti nähneet kuin ISON keltaisen yhdeksikön, kun maalimerkintä tuli ilman syöttäjää Miralle. Mutta kunnia sille, kelle kunnia kuuluu, eli Alisan eka leidimaali! (taidetaan jäädä ilman saunaoluita, kun hällä ei toi ikä riitä kierrosta tarjoamaa, hitsinhitsi...) Muutamia minuutteja myöhemmin lirui pallo jostain ihme raosta Anniinan selän taakse ja tilanne 1-1.Seuraavasta aloituksesta kuitenkin taas härdelli Porilaisten maalille,  Jennika tarjoili syötön Miralle, pallo maaliin ja erätauolle 2-1 johdossa. Jennikalle myös ensimmäiset pisteet tauluun, HUIPPUA! Toisen erän alkuun Alyna sai kakkosen mailan painamisesta, mutta täähän on meillä hallussa, eli ei mittä hättä, av toimi kuin junan vessa. Peli oli muutenkin aikalailla Leidien viemää. Siinä ei Karhuparat saaneet kuin pahan mielen. Toiseen erään mahtui vielä Nooran onnistuminen ja Alynan melkeinmaali. Ylärima kilahti ja aplodithan siitä sitten annettiin. Tosin aplodeeratessa vastustaja painoi hyökkäystä tulemaan, mutta ei onnistunut siltikään yllättämään  pakistoa taikka Annia. Erä pitäisi vielä jaksaa ja jos ei kahden maalin johtoasemassa jaksa, niin sitten ei missään. On meinaan sen verran harvinaista herkkua. Kolmannessa erässä Leidit myllytti oikein urakalla. Peli pyöri pääosin Porilaismaalin nurkilla ja pakistokin teki Emilian johdolla upeita nousuja aina maalipaikoille asti. Sanna-Marillakin olisi ollut monen monta paikkaa testata niitä patihallin viheriöllä harjoteltuja näpyjä ja rannareita, mutta kohtelias kun on, antoi sitten pakkikaverin tehdä ratkaisut. Ch pommitti niitä kuuluisia pitkiä maalia kohti ja hyökkääjät luutivat minkä kerkesivät. Ainoan onnistumisen sai kuitenkin Nea ja aikalisän jälkeen Karhutkin saivat vielä kavennuksen aikaan. Se ei kauheasti enää harmittanut, koska #Leiditvoittoon# Toisen pelin tsemppipalkinto meni ensimmäistä kertaa Leidipaidassa edustaneelle Emilialle, joka istui porukkaan täydellisesti! 

"Nyt oltiin liikkeellä niin hyvällä fiiliksellä, että! Ei muuta kun samaan malliin posin kautta!" terkuin koutsit T&J

Kerran vielä pelataan ennen joulutaukoa, Laitilassa kohdataan LaJy ja TPS-tytöt. Ja koska sitten on ensimmäinen kierros täynnä, pitänee saunoa nollille tämä puolikas :-)

15.01.2018Puimureille jatkoaikavoitto Loimaalta
11.01.2018B-tytöillä paikallisottelu
08.01.2018Puimureille kotivoitto
20.12.2017Puimurit kärjessä joulutauolle
12.12.2017Vuoden viimeinen perhesähly
11.12.2017Puimureille tärkeä kotivoitto
11.12.201716.12. klo 18:30: SBS Wirmo/Masku C1P vs. NST Lappeenranta
11.12.2017C1 -poikien pelit 10.12.: 3 peliä - 3 voittoa
09.12.2017Sunnuntaina 10.12. C1-Pojat vs. Classic
07.12.2017B-tytöillä hämäläistupla

Siirry arkistoon »