Pelatut ottelut

20.5.2018
E1-pojat (06) - Kapa -656 - 3 » 20.5.2018
E1-pojat (06) - SPV8 - 1 »

Uutiset

4.5.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustuksetLue lisää »24.4.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoituksetLue lisää »23.4.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoituksetLue lisää »

TILASTOPALVELU

http://floorball.fi/tulokset/

Wirmo Facebookissa ja Twitterissä

Pohitullin tupla aikalisällä

13.01.2018

Leidien joululoma päättyi loppiaisena (alla yhdet ainoat treenit) USB:n emännöimään turnaukseen Pohitullin parketilla. Tiitu joutui pakon sanelemana häärimään naapurikunnan hallissa toisen koutsattavan jenginsä kanssa ja Jalppi joutui yksinään ottamaan raskaan vastuun harteilleen.

Vastaan saatiin ensimmäiseksi Ryhdin jengi, joka oli saanut vahvistusta liigakentiltä asti. Palloa noukittiin ekan kerran Nooran selän takaa alta minuuutin, kun Leidit eivät oikeen heränneet ekaan pillin vihellykseen. Sama toistui 5 minuutin kohdalla, kun Raiskin sisarukset pelasivat hyvin yhteen ja laittoivat leidipakit niin sanotusti aamukaffelle. Ylivoimalle päästiin erän lopussa, kun ryhtiläinen tuppasi liian likeelle vaparissa. Yv jatkui toisen erän alussa, mutta jostain syystä (lue; helvetillinen sohlaus) Raiskilainen vei pallon nips ja naps ja alivoimalla ryhdin kolmas maali. Leidien viimeistely oli taas omalla tasollaan, eli ei ollut. Raiski tekee, Leidi ei. Ei vaikka sata paikkaa. Toinen ylivoima kolmannessa erässä sentään saatiin hoitumaan ihan mallikkaasti, kuitenkin ilman sitä viimeistä niittiä. Loppulukemat 5-0 eivät kerro koko totuutta, ei, vaikka Leidien kuparinen jäikin rikomatta. Torjunnat kuitenkin 11-13 pelin päättyessä, eli yritystä riitti. Mut niin vain Raiskit, eikun Ryhti, vei tämän pelin nimiiinsä. Peli oli kuitenkin pirun mukavaa pelattavaa, niinkuin kaikki Ryhdin kanssa vedetyt ottelut. Kiitos heille!

Väliaikaevästysten ja itsensä keräilyn jälkeen vastaan asettui Salamanders II, missä joukkueen keski-ikä huitelee 17 paikkeilla. Vaikka Leideillä muutama B-tyttö täydennysnaisena, toisella porukalla vaan jalka on kevyempi. Ekan erän alkuun pikkuliskot sohlasivat urakalla oman maalin edessä ja vaikka pojot maalista annettiinkin Ninalle, totuuden nimissä omarihan tuo oli. Mutta tilastomerkintä on aina tilastomerkintä! Ja leidit johtoon. Seuraavaksi tilastomerkinnän, ekan Leideissä, nappasi Jasmin käyttämällä hiukan mailan jatkeena olevaa kättä ja tokihan Liskot sen sitten hyödynsi.Taisi se eka erä muutenkin olla hiukan yhtä pätä, koska Leidimaalissa debytoineelle Lauralle kirjattiin 6 torjuntaa, kun toisessa päässä niitä kirjattiin 1. Toinen erä olikin sitten mustempi. Liskot upottivat neljästi, ennen kuin kakkoskentän onnistuminen näki päivänvalon. Alisa passasi ja aamun aikana jo sata paikkaa tuhlannut Hakamäki onnistui vihdoin ja viimein.. Kolmanteen erään siis tilanteessa 2-5. Erän alkuun Salamanders jatkoi maali-iloteluaan, kun Leidien puolustuspelaaminen meni kertakaikkiseksi ylipelaamiseksi. Vaikka Leiditkin kävivät kyllä koittamassa tontteja toisessa päässä, onnistumis% oli luokaa 0. Liskot kuittasivat loppulukemiksi 2-8 ja viime minuuteilla ennen loppua vielä törmäilivät Kirsin kanssa kohtalokkain seuraamuksin ja Leideille jäi käteen pisteiden asemasta vain yksi loukki lisää...Fiilikset päivän jälkeen kohtalaisen huonot. Leiditsempparipalkinnot jaettiin kopissa kuitenkin hyvillä mielin ekaa turnaustaan pelanneelle Lauralle ja tietämättömästä syystä pelkkää negaa tihkuneelle Miralle. Toisinaan siis korpeaa enempi kuin toisinaan.

Viikon päästä palattiin taas samalle parketille pikkuisen vielä aikaisemmalla aamuherätyksellä. Ja edellistä ohuemmalla materiaalilla. Loukkaantumistilasto on tällä kaudella ollut Leidien osalta melko synkeä. Lonkkaa, polvea, akillesta, säärtä, mitä näitä nyt on . 6 leidiä on syksystä pudonnut, eikä paluusta ole tietoa. Tänään ei mukaan saatu lisämateriaaliksi kuin Miksu, joten myös molempien koutsien oli vedettävä niskaansa pelivermet ja siltikään kasassa ei ollut kuin 2 pakkiparia, ja vajaa 3 hyökkäysketjua. Jalppi asettui  täysin uudelle tontille, valmentajasta maalivahdiksi, ekaa kertaa ikinä.

Vastassa aamuhämärissä USB, joka samoin kuin Ryhti, on aina ollut mukava vastus. Ekan erän kolmannen minuutin paikkeilla Ukilaiset pääsivät vapaalle tontille ja tekivät avausmaalin. Siinä kuitenkin olikin sitten kaikki ekan erän tapahtumat. Toiseen erään USB yllätti Leidit kahdesti ja Leidien osalta viime viikonlopun tuloksettomuus jatkui. Vetoja saatiin kyllä, mutta suunta oli hiukan hakusessa. Kolmanteen erään annettiin vielä pari nyyttiä, ennen kuin Miksu pääsi läpiajoon keskeltä ja onnistui vetämään namun ylämummoon. Eli ihan kiikareille ei jääty, vaikka lukemat 8-1 eivät kovasti mairittelevat olleetkaan. Peli oli tasaväkistä, Leidien viimeistelyssä on vain kovasti paljon petrattavaa.... Ehkä sitten ensi kaudella opetellaan sitä.

Toisen pelin lähestyessä kokoonnuttiin koppiin tsemppaamaan. Tiitun naaman kalpeus sai jengin kaivamaan laukuistaan suolaa ja rusinoita ja suklaata ja mehua, jotta sentterin sisuskalut pysyisi oikein päin pelin tiimellyksessä. Naapurikopissa soittelivat HunajataHunajata ja pitivät senpäiväisiä taktiikkapalavereja, että jo pelkästään siitä vatsaa alkoi kääntämään yhdellä jos toisella.

Vastushan oli siis Tepsin kolmonen, joka keikkuu sarjan kärjessä. Koutsit olivat sitä mieltä, että nyt tavoitellaan vain täyttä kolmea erää ja jätetään kentälle kaikki mahdollinen. Pelin alku saikin huikean käänteen, kun Tiitu ohitti Tepsipakin ja pallo lirui siitä suoraan alanurkkaan vieden Leidit johtoon! Tätä namia saatiin tulostaululla ihailla kokonaista 5 minuuttia. Kaikenkaikkiaan Leidien peli oli huikeaa oman pään puolustamista kautta linjan. Karvausta ei nostettu ja ekan erän loppuminen 1-3 tilanteeseen oli jo pieni voitto tässä pelissä. Tepsipäähän saatiin aikaiseksi pari vetoakin ja Jalppi venyi huikeisiin suorituksiin maalissa, isot aploodit siitä! Toiseen erään sama jäätävä tempo jatkui, mutta Jalppi yllätettiin vain kahdesti. Enää ei juurikaan päästy tonteille, mutta voitolta tämäkin erä tuntui. Kaikkien Leidien suorituksissa oli nyt havaitavissa sellaista rajojen koettelua, maitohapoilla menoa ja tappomeininkiä, että ei sitä hunajata ihan halvalla annettu. Kolmanteen erään kuuteen minuuttiin 4 maalia ja Leidihikeä litratolkulla. Sitten valmennus päätti käyttää Leidihistorian ensimmäisen AIKALISÄN ikinä. Hengähdystauko ja mietittiinpä siinä, että pitäiskö vielä koittaa ilman maalivahtia? Olis siinä varmaan Aurinkojumallalla pastirolit menneet väärään kurkkuun :-) Mutta päätettiin kuitenkin jatkaa loppuun saakka täysillä ja se tehtiin. Loppulukemat 1-11 ja täydet 45 minuuttia jumalattoman kovatasoista säbää Leidien mittakaavassa, pienellä rosterilla ja huikealla maalivahtipelillä. Pienenä detaljina tuotakoon esille, että TPS:llä on päästettyjä maaleja koko kaudella 9, ja niistä 3 on leidien tekemiä ;-)

Tänään tsempparipalkinnot jakoi uskollisimmat Leidikannattajat Juha ja Marko, palkiten uurastuksestaan Alynan ja Katjan.Iso Käsi!!

Nyt saadaan huilata pari viikonloppua ja kerätä voimia loppukauden koitoksiin!

04.05.2018Wirmon päätösjuhlassa jaetut palkinnot ja tunnustukset
24.04.2018A/B-tyttöjen avoimet harjoitukset
23.04.2018C-tyttöjen avoimet Try-in harjoitukset
17.04.2018Maalaisseurojen 04-juniorit yhteistyöhön
12.04.2018C-tytöille SM-kultaa!
08.04.2018Fanibussi C-tyttöjen ratkaisupeliin ke 11.4.
05.04.2018Fanibussi Porvooseen!
03.04.2018C-tytöt finaaleihin!
03.04.2018B-tytöt selättivät jättiläisen
26.03.2018C-tytöt SM- välieriin

Siirry arkistoon »