Puolustuksessa uuttakin ilmettä
18.9.2020 11:41 Uutisointi / M1 Edustus

Pakkiosasto taas vuoden kokeneempi

SBS Wirmon puolustuspää vaikuttaa ennakkoon katsottuna vahvemmalta kuin viime kaudella. Poislähtijöitä ei ole kuin opiskeluidensa vuoksi sivuun jäänyt Ilari Rossi.

Wirmon junioriputkesta edustukseen aikoinaan noussut mynämäkeläinen Tino Pietilä jatkaa Puimureiden paidassa. Vuonna 1998 syntynyt Pietilä on nuoresta iästään huolimatta pelannut edustuksen paidassa jo vuosia täyttäen oman ruutunsa sen suurempaa meteliä itsestään pitämättä.

- Tino otti viime kaudella harppauksen kehityksessä. Nyt onkin lopullisen läpilyönnin paikka. Yksi joukkueen kovakuntoisimmista jätkistä. Omaa hyvän pelikäsityksen ja hurjan vedon. Nyt kun on alkanut pelirohkeus löytyä, niin odotukset on olla isossa roolissa, kommentoi päävalmentaja Petri Seppinen.

Tinon kummiyrityksenä toimii edustuksen pitkäaikainen yhteistyökumppani Rakenne-Kylänpää Oy, joka tarjoaa monipuolisia maanrakennusalan palveluja kunnille, kaupungeille, rakennusliikkeille, vesiosuuskunnille sekä yksityisille tahoille. Rakenne-Kylänpää toteuttaa ammattitaitoisesti ja luotettavasti pohjarakentamisen, kunnallistekniikan sekä vesi- ja viemärihuollon maanrakennusurakoita. Mynämäkeläinen maanrakennuksen ammattilainen tarjoaa koneurakointi- ja maansiirtopalveluja myös pienempiin kohteisiin.

Lisätietoa Rakenne-Kylänpäästä

Niin ikään Wirmon juniorikoulun kasvatteja on Niko Aaltonen (s. 1997), jonka jämäkkä pelityyli on tullut selväksi sekä kotiyleisölle että vastustajan hyökkääjille. Vaikka Aaltosen parhaat avut ovatkin oman maalin varjelemisessa ja fyysisessä kaksinkamppailupelaamisessa, saattaa hän silloin tällöin käydä tuikkaamassa muutaman täysosumankin.

- Altsi on herra luotettavuus. Varmaan joukkueen kovin kamppailija ja todella ikävä vastustaja. Ei anna ikinä periksi ja tekee kaiken joukkueen eteen. Ei näy pistepörssissä, mutta riistoissa, helpoissa peliä edistävissä syötöissä ja voitetuissa kaksinkamppailuissa joukkueen kärkeä, analysoi Seppinen.

Nikon kummiyrityksenä toimii mynämäkeläinen Korinoikaisu Robot Aaltonen Oy. KORAn päätoimialana on ollut kolariautojen oikominen korinoikaisulaitteilla. Toimenkuvaan on kuulunut myös muun muassa vanhojen maatalouskoneiden muuntaminen uusien oppien mukaan toimiviksi. Yritys tarjoaa myös maalaamo- ja hinauspalveluja.

Lisätietoa KORAsta

Ryminällä paikkansa Puimureiden puolustuksen johtavien pelaajien joukossa jo 16-vuotiaana ottanut Timi Koski (s. 2000) on kotiyleisön iloksi mukana myös alkavalla kaudella. Mynämäkeläinen Wirmo-kasvatti pelaa kylmäpäisesti joukkueelle antaen rauhallisuudellaan myös muille malttia tekemiseen.

- Nuoresta iästä huolimatta nyt jo yksi joukkueen henkisistä ja pelillisistä johtajista. Suorittaa tasaisesti ja tekee harvoin virheitä. Näyttää esimerkkiä jokaiselle treeneistä lähtien. On tilanne mikä tahansa niin Timin voi laittaa kentälle, Seppinen toteaa.

Timin kummiyrityksenä toimii Plus Katsastus, joka on 100%:sesti suomalaisten yrittäjien hallinnoima katsastusalan yhtiö, jonka tarkoituksena on palvella kuluttajia kaikissa katsastusasioissa asiantuntevasti ja hyvällä palveluasenteella.

Lisätietoa Plus Katsastuksesta.

Uutena kasvona puolustuksessa nähdään UHV Bullsissa viime kaudella pelannut Antton Koski (s. 1988), jolla on vyöllään runsaasti pelejä myös Divarista ja Salibandyliigasta (USB, Salba). Kokenut peluri onkin tervetullut lisä Puimureiden alakertaan.

- Omasta päästä on puuttunut tietty oikeanlainen kovuus, ei puutu enää. Peittää kaudella varmaan enemmän vetoja kuin Proffa laukoo palloja kohti vastustajan maalia. Pelaa aina joukkueelle. Pystyy laadukkaaseen pallolliseen pelaamiseen ja omaa hyvän laukauksen, eikä epäröi käyttää sitä, kertoo Seppinen.

Antton Koskella on kaksi kummiyritystä, K-Rauta Uusikaupunki ja Sika Finland. Uudistuneessa K-Raudassa autetaan henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan. Laajimmat valikoimat ja paras osaaminen varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin.

Lisätietoa K-Rauta Uusikaupunki.

Sika Finland on osa kansainvälistä Sika konsernia. Sveitsiläinen Sika AG on maailman johtava rakennus- ja teollisuuskemikaalien valmistaja ja markkinoija. Sikan päätuotealueita ovat korkealuokkaiset betonin lisäaineet, tiivistys- ja liimamassat, betonin korjaustuotteet, rakenteelliset vaimennus- ja vahvistusmateriaalit, teollisuuden lattiapinnoitteet sekä vesikatemateriaalit.

Lisätietoa Sika Finland.

Lisää puolustuksen pelaajajulkistuksia lähipäivinä.


   
Lisää uutisia
N2 Leidit
«  Lokakuu   »
Kategoriat