Poharin parketilla
20.12.2019 16:02 Uutisointi / N2 Leidit

instakuvaa, kun viimein onnistuu!!

Leidien syksyn ja alkusarjan viimeiset pelit tahkottiin Pohitullin parketilla männäviikonloppuna, totuttuun tapaan nipinnapin kahdella kentällisellä..

Ekaan peliin vastaan UHV Bulls, jolla pelaajia mukana niin paljon, kun pöytäkirja sallii.. Tiedettiin hyvin, että jos edellisen turnauksen karvauspeli saadaan käyntiin nytkin, peli olisi täysin tasaväkinen. Ja sitähän se olikin, mutta maalinteossa onnistui vain Vehmaa. Osin aka helpoillakin tuuripompuilla. Ihan toimettomana ei Uhv:n veska kuitenkaan saanut maata, kyllä sitä härdelliä sielläkin päässä saatiin aikaiseksi. Tolppia kolisuteltiin useaan otteeseen. Mutta melkeinmaaleja ei vieläkään lasketa. Toinen erä oli taas parasta Leidiä ja maaleja ei nähty edes Vehmaan toimesta. Hieno peli leideiltä lopputuloksesta huolimatta ja jatkosarjassa jatketaan!

Toisen pelin vastus, KaPan kakkosjoukkue oli maaleja vailla, jos aikoivat nousta lohkon ykköseksi. Ja kyllä niitä sitten napsuikin. Ekaan kymmeneen minuuttin kolme. Ensimmäisen pelin aiheuttaman itkupotkuraivarin jälkimainingeissa sauhunnut Mona kuitenkin sai kuin saikin pallon lapaansa 11 min kohdalla ja purjehti ”tyynesti” KaPan maalille onnistuen vihdoin avaamaan maalitilinsä! Se oli kuitenkin melko laiha lohtu KaPan raapiessa maalin toisensa perään kahden seuraavan erän aikana ja kun leidit taipuivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella alivoimalla, ajassa 38 ja rapiat, oli 12 maalin ero taputeltu ja joululoma edessä.

Peleistä jos taas nostaa muutamia kohokohtia/suorituksia, niin Janna on kyllä oivallisesti päässyt lajiin sisälle, Irene "pikkumurtumista" huolimatta luutii sentterinä todella tehokkaasti ja tietty tuo Monan maalitilin avaus... Ja asiantuntijapalautteena katsomosta: siellähän oli havaittavissa oikein kunnon syöttöpeliä, eikä pelkkää huispausta.

Kevään jatkosarjassa pelaavat Leidien ja UHV:n lisäksi USB, SBS Lieto, TVA ja Salamanders 2, eli kevätpuolella toiveissa hiukan tasaisempia pelejä ja uusia vastuksia.

Näihin kuviin ja tunnelmiin.. LEIDIT TOIVOTTAA KAIKILLE TASAPUOLISESTI OIKEIN RAUHAISAA JOULUNAIKAA JA KAIKKEA HYVÄÄ TULEVALLE VUODELLE!!!


   
Lisää uutisia
N2 Leidit
«  Lokakuu   »
Kategoriat