Vehmaalla vierailulla
11.3.2020 14:26 Uutisointi / N2 Leidit

Tolppien kalisuttelua koko päivä...

Helmikuun lopulla Leidit kävivät pelaamassa kauden toiseksi viimeisen turnauksen Vehmaalla. Tällä kertaa taas pikkusen kapeammalla rosterilla, koska sairastupa. Onneksi edes pari pikkuapulaista lähti mukaan.

Ensimmäiseksi vastaan saatiin SBS Lieto, jonka pelityyli jo tiedettiin vähän kovaksi. Mutta oltiin kuitenkin toiveikkaita, että saatais pelata tasaväkinen matsi. Heti erän alkuun Lieto yllätti Leidimaalissa pelanneen Lauran, mutta muutaman minuutin kulutta tästä Melina Tarjoili Miralle maalin kulmalle unelmapassin, jonka tämä onnistui upottamaan maalivahdin ohi tasoittaen pelin. Ensimmäinen erä pelattiin tässä tilanteessa melkein loppuun saakka, kunnes Lieto onnistui keskikentän laukauksella ohittamaan Lauran toistamiseen.Tasaista vääntöä kuitenkin pääosaltaan ja tilanteita kummassakin päädyssä. Kun toisen erän alkuun Melina ja Eerika onnistuivat maalinteossa tasoittaen pelin, saatiin tekemiseen aivan uudennäköistä Mutta kun uskallettiin nousta pois oman maalin edustan puolustusasemista, rankaisi Lieto meitä siitä kahdesti kovastikin helpon näköisillä maaleilla. Kolmanteen erään siis kahden maalin takaa-ajoasemasta. Erä olikin todella hyvää pelaamista Leideiltä, lukuunottamatta sitä, että paikoista ja yrityksestä huolimatta niitä maaleja ei vaan saatu aikaseksi. Erän ainokaisen teki Lieto ja loppulukemat 5-2. Ohuelti harmitti.

Toisessa pelissä vastaan TVA, jota vastaan viime kohtaamisessa pystyttiin laittamaan ihan kivasti kampoihin. Nyt oli kuitenkin toisin. Koko pelin ajan TVA piti todella tiukasti pallottomat pelaajat kiinni, jolloin melko jähmeällä preesensillä varustetut Leidit eivät päässeet missään kohtaa peliin kiinni ja Vaappuankat maalaili aivan tyynesti 3 maalia/erä.Torjunnat 6-17 kertoo karua tarinaa siitä, että Leidit ei oikein tahtoneet päästä yli puolen kentän millään. Ja jos pääsikin, yksin tai yhdessä, tuloksen oli pelkkiä tolppia. Tässä on nähtävissä ero taitavien vanhojen pelurien ja VANHOJEN pelurien välillä. Ei siis mitään kerrottavaa jälki-eikä nykyisillekään polville.

Kerran vielä pelataan tällä kaudella, SB-areenalla vastaan UHV Bulls ja USB.. sii juu!


   
Lisää uutisia
N2 Leidit
«  Lokakuu   »
Kategoriat