Vieraita Paraisilta
29.10.2020 12:43 Uutisointi / M1 Edustus

Saariston Sudet saapuvat haastamaan Puimureita

Ryminällä Varsinais-Suomen salibandyväen tietoisuuteen muutama kausi sitten rymistellyt SC Wolves nappasi tyngäksi jääneen viime kauden päätteeksi paikan Suomisarjasta ja kun paraislaiset sijoitettiin Wirmon kanssa samaan lohkoon, pääsevät joukkueet tällä kaudella vääntämään peräti kolme kertaa vastakkain. Ensimmäinen kohtaaminen on Halloween-perjantaina HaNilla.

Neljän pelatun kierroksen jälkeen Wirmo johtaa puhtaalla pelillä sarjaa ja SC Wolves miehittää tasaista keskikastia, jossa peräti kuusi joukkuetta on tällä hetkellä kahden pisteen sisällä. Joukkueen paras pistemies on Oskari Laaksonen (6+2), joka kahdeksalla tehopisteellään on varsin mukavassa kahden pinnan ottelutahdissa. Tämän edellä pistepörssissä ovat Wirmosta Jere Hareja, Henri Alho sekä Lauri Helminen. Viime kaudella Wolves aiheutti vauhdikkaalla ja fyysisellä pelillään Wirmolle hankaluuksia, eikä helppoa iltapuhdetta ole luvassa tälläkään kertaa.

- Pelimme on kehittynyt toivottuun suuntaan, mutta paljon on luonnollisesti vielä tekemistäkin. Pelin sisällä pelaamisemme ailahtelee vielä liikaa. Kun pysymme pallossa ja pelaamme fiksusti, ei meillä ole hätää, mutta jos lähdemme hölmöilemään, yrittämään liian vaikeita asioita tai muuten vain löysäilemään, annamme aina vastustajalle sauman tulla peliin mukaan. Wolvesin kaatamiseen vaaditaan taas koko nipulta terävä esitys, päävalmentaja Seppinen pohtii.

Huomisesta ottelusta sivussa ovat varmuudella B-juniorit (pelimatkalla Joensuussa) sekä Niko Aaltonen ja Antton Koski. Korvaajia nostetaan mukaan A-junioriosastolta.

Pe 30.10.2020 19.30 SBS Wirmo - SC Wolves HaNi-Halli

Käytössä rajoitettu yleisökapasiteetti sekä jo tutut maskiohjeistukset.   
Lisää uutisia
M1 Edustus
«  Toukokuu   »
Kategoriat