Edustukselle ruma tappio Salossa
8.12.2018 11:59 Uutisointi / M1 Edustus

Puimurit ruosteessa Salossa.

SBS Wirmon miehet eivät IBK MedAa vastaan päässeet mukaan voittotaisteluun kotijoukkueen rummutettua kymmenessä minuutissa taululle 4-0 lukemat. Loppunumeroiksi kirjattiin 10-2 (5-0, 3-2, 2-0).

  • Alku pitää ottaa omaan piikkiin. Jotainhan tuossa meni pahasti penkin alle, totesi otteluun sangen pettynyt Wirmon päävalmentaja Tero Tähtinen.

Wirmolaiset eivät olleet ollenkaan valmiina. IBK MedA liikutteli kauniisti palloa viimeistellen takatolpilta tyhjiin mynämäkeläisten toimiessa enemmänkin katsojan roolissa. Synkän alun jälkeen vierasjoukkue sai näennäistä parannusta otteisiinsa, mutta vastustajan flow-tilaa ei pystytty enää horjuttamaan.

Pelin edetessä myös wirmolaisilla oli omat paikkansa tulla mukaan otteluun, mutta paikoista ei viimeistelty ja vastustaja kuittasi tyylikkäästi omistaan palloa verkkoihin naputellen.

  • Kyllä nuo loppulukemat aika pitkälle ottelun kulusta kertovat, pohti Tähtinen.

Wirmolaisista maalisarakkeeseen merkittiin ainoastaan Olli Laineen nimi, se tosin kahdesti. Vastustajan joukkueesta tehokkaimmin hääri Joonas Mäntsälä, joka osui neljä kertaa tolppien väliin.

  • Ei näin totaalisiin ohipeleihin ole kyllä varaa. Lauantaina saamme kotiin vastaan liigamiehillä vahvistetun Leiskun ja siinä pitää olla kyllä täysin eri meininki, jos meinataan pistepussia lihottaa, paalutti Tähtinen.

Uusi mahdollisuus pisteiden metsästykseen on tänään lauantaina 8.12. HaNi-Hallissa. Ottelu Leiskua vastaan alkaa 18.30.


   
Lisää uutisia
M1 Edustus
«  Lokakuu   »
Kategoriat