C2-pojat palasivat joulutauolta voitokkaasti
8.1.2019 11:40 Uutisointi / M1 Edustus

Pirkat joutui lähtemään Mynämäestä pisteittä.

SBS Masku/SBS Wirmo C2 yhteisjoukkue palasi loppiaisviikonloppuna taas sarjapelien pariin, kun lauantaina pelattiin Hani-Hallilla C1 eliittisarjan kotiturnaus ja sunnuntaina niin ikään Hanilla C2 SM-sarjan kotiottelu Pirkkoja vastaan.

Lauantain C1 eliittiturnaus alkoi paikalliskamppailulla FBC Turkua vastaan. Osa joukkueesta oli vielä hiukan joululomatunnelmissa ja tämä näkyi kentällä. Puolivaloilla näitä pelejä ei yleensä voiteta, eikä voitettu nytkään. FBC iski tehokkaasti maalipaikoista ja otti ansaitun 3-7 voiton.

Lauantain jälkimmäinen peli oli Nokian KrP:tä vastaan. Kotijoukkue hallitsi peliä, mutta KrP oli tehokas viimeistelemään harvoista paikoistaan. Peli eteni tuloksellisesti tasaisissa merkeissä, molempien vuorotellen johtaen, aina viimeiselle peliminuutille asti, kunnes ajassa 44:40 Tomi Alho tykitti ylivoimalla Masku/Wirmolle 5-4 voittomaalin.

C1 eliittiturnauksesta tappio ja voitto. Vaihtelevaa tekemistä, mutta pelit toimivat hyvänä lämmittelynä seuraavan päivän SM-sarjan ottelulle.

Loppiaisiltana oli luvassa huippusalibandya, kun C2 SM-sarjassa vieraaksi saapui sarjataulukon keskivaiheilla oleva Pirkat. Etukäteen oli odotettavissa tiukkaa vääntöä, sillä Pirkat on kohdattu vuosien varrella useita kertoja ja useimmiten on edetty tasaisissa tunnelmissa.

Masku/Wirmo sai otteluun salama-alun, kun Eetu Vähämiko heilutti maaliverkkoja jo 37 sekunnin pelin jälkeen. Pirkat kuittasivat tämän viisi minuuttia myöhemmin ja ensimmäinen erä eteni tasaisesti, Masku/Wirmon kuitenkin päästen ensimmäiselle erätauolle 3-1 johdossa.

Toinen erä alkoi ensimmäisen tavoin nopealla maalilla, Mico Hellenin laukoessa pallon verkkoon, kun erää oli pelattu vain 33 sekuntia. Erä eteni tasaisissa merkeissä muutamien jäähyjen säestämänä, Masku/Wirmon ottaessa kuitenkin koko ajan enemmän otetta pelistä. Toiselle erätauolle lähdettiin 5-1 tilanteessa.

Pirkat tulivat kolmanteen erään kaikki tai ei mitään asenteella ja karvasivat jopa neljällä pelaajalla syvältä vastustajan päädystä. Tämä tuotti tulosta erän alussa ja Tamperelaiset saivat kavennettua tilanteeksi 5-2, mutta sen jälkeen kotijoukkue meni menojaan. Seitsemän maalia seuraavaan kolmeentoista minuuttiin Pirkkojen verkkoon. Vakuuttava 12-3 voitto ja kolme sarjapistettä Masku/Wirmolle.

Hyvässä lennossa kotijoukkueesta olivat erityisesti Eetu Vähämiko tehoilla 5+0 sekä Lauri Eloluoto tehoilla 4+0. Lopputuloksesta huolimatta torjunnat jakaantuivat Masku/Wirmo 28 – Pirkat 15 eli kotijoukkueen maalissa torjunut Aleksi Haikio hoiti tonttinsa erinomaisesti.

Tulevana lauantaina jatketaan C2 SM-sarjaa vierasottelulla Ylöjärvellä.

Ottelun pöytäkirja

Kotijoukkueen tilastot ottelusta:

SBS Masku/SBS Wirmo

Laukaukset ohi: 9/6/2=17

Laukaukset peittoihin: 5/3/3=11

Laukaukset maalia kohti: 7/9/11=27

Pirkat

Laukaukset ohi: 6/3/10=19

Laukaukset peittoihin: 2/6/11=19

Laukaukset maalia kohti: 7/11/13=31


   
Lisää uutisia
M1 Edustus
«  Lokakuu   »
Kategoriat