Puimureiden valmennus vaihtuu
5.3.2019 14:12 Uutisointi / M1 Edustus

Tero Tähtinen ei jatka Wirmon päävalmentajana

Tero Tähtinen otti vastaan SBS Wirmon miesten edustusjoukkueen päävalmentajan paikan, kun joukkue kolmen Divari-kauden jälkeen putosi kakkosdivisioonaan. Kolmen kauden mittaiseksi lopulta venynyt pesti päättyy tähän kevääseen.

- Päätös on kypsynyt tässä kauden mittaan, enkä lähde sen tarkemmin syitä availemaan. Tällä hetkellä on bensa sen verran loppu, että on järkevintä ottaa ainakin joksikin aikaa etäisyyttä valmentamiseen. Otan happea ja palaan sitten mahdollisesti myöhemmin joskus entistä motivoituneempana takaisin valmennushommiin, kommentoi kauden viimeiseen sarjaotteluun valmistautuva Tähtinen.

Tähtisen aikakausi Wirmossa oli juuri sitä mitä pitikin. Tavoitteena oli saada nostettua miesten joukkueen mukaan uusia pelaajia omista junioreista ja aloittaa jälleenrakennustyö uuden tulemisen mahdollistamiseksi.

- Kolmen valmentajavuotensa aikana Tero sai aikaan juuri sitä mitä pitikin. Omia junnuja mukaan kasvamaan. Siinä sivussa hän kuitenkin valmensi joukkueen täysin ulkopuolisten odotusten vastaisesti kaksi kertaa kakkosdivisioonan runkosarjan voittajaksi. Se, että tällä kaudella emme playoffeihin yllä on tässä tarinassa täysin sivujuonne. Toivottu pohjatyö on tehty ja Tähtisen seuraajien on hyvä lähteä ohjaamaan purtta eteenpäin, kommentoi asiaa SBS Wirmon miesten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Mikko Immonen.

SBS Wirmon miesten edustusjoukkue kiittää Tähtistä hänen antamastaan panoksesta ja toivoo näkevänsä hänet vielä myöhemmin seuran logoa edustamassa. Isoille Wirmo-sydämille on aina tilaa! Kiitos Tero!


   
Lisää uutisia
M1 Edustus
«  Lokakuu   »
Kategoriat