Tähtisen aikakausi päättyy
11.3.2019 9:52 Uutisointi / M1 Edustus

Kolmen kauden tiivistelmä

Tero Tähtisen kolmevuotiskausi SBS Wirmon miesten edustusjoukkueen päävalmentajana päättyi perjantaina SBS Wirmon kohdattua viimeisessä sarjapelissään Leiskun Loimaalla. Tähtisen työtä tulee jatkamaan monivuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Tähtinen kertoo:

Kolme vuotta sitten kesällä tämä tarina alkoi, kun kolme Divarissa vietettyä kautta oli tullut päätökseen ja Seppinen lähti Raumalle liigaympyröitä haistelemaan. Päätös Immosen puhelimessa esitettyyn kysymykseen oli loppujen lopuksi aika helppo. Tärkeä linkki oli myös Virtasen Mikon saaminen mukaan valmennustiimiin. Viimeisellä kaudella hänen tilalleen tuli Heikkilän Mikko. Kiitos molemmille herroille suuresta avusta ja henkisestä tuesta. Kiitos myös seuralle luottamuksesta, varsinkin Auremaan Tomille ja Immosen Mikolle, kuten myös heidän tuhansista talkootunneistaan tämän seuran eteen.

Kolmessa vuodessa mukaan nostetut juniorit ovat kasvaneet pelaajiksi ja seuraava askel heille onkin kokonaisvaltainen kasvaminen urheilijana. Heille loistavana esimerkkinä ovat toimineet valmennusurani aikana mukana olleet kokeneemmat pelaajat: Varjoset Jani, Joel ja Markus, Suvala, Rossi, Arola jne. Ilman heidän johtajuuttaan ja esimerkkiään ei olisi näihin tuloksiin joukkueena pystytty. Kukaan kun ei tule ikinä joukkueurheilussa mitään yksin saavuttamaan.

Oman kylän pojat -brändi on nyt uudistettu versio 2.0 ja koko Wirmo-perhe puhaltaa yhteen hiileen mahdollistaen hyvien tulosten tavoittelun kaikissa juniori-ikäluokissa. Nyt onkin aika itse hieman hengähtää, kehittää versio 2.0 itsestäni ja valmistautua tulevaisuuden haasteisiin niin sählykentillä kuin muuallakin. Isoin kiitos kuuluu totta kai yhteistyökumppaneille ja tukijoille, pelaajien vanhemmille, joukkueiden taustoille sekä kannustavalle kotiyleisölle. Erityiskiitos vielä Soinion Jyrkille rumpuryhmän lisäbuustista otteluiden ratkaisuhetkillä.


   
Lisää uutisia
M1 Edustus
«  Lokakuu   »
Kategoriat