Antti Vuorinen palaa Wirmoon!
17.6.2019 22:31 Uutisointi / M1 Edustus

Puimureille liigavahvistus!

SBS Wirmon edustusjoukkueen pelaajasopimusten julkistaminen aloitetaan mieluisan paluumuuttajan merkeissä. 24-vuotias Antti Vuorinen palaa yksivuotisella sopimuksella kolmen liigakauden jälkeen takaisin kasvattajaseuraansa Wirmoon. Kaksi kautta Rauman Salbassa ja yksi FBT Karhuissa tuottivat Vuorisen reppuun 65 liigaottelua ja niissä 50 maalia sekä 9 maaliin johtanutta syöttöä.

- Ensimmäinen kausi jäi tyngäksi loukkaantumisen vuoksi, mutta kahteen jälkimmäiseen olen tyytyväinen. Ehjillä kausilla sain napattua joukkueen sisäisen maalipörssin voiton eli ne menivät kyllä melko mukavasti, kommentoi maalintekijäksi profiloituva Vuorinen.

Karhujen pudottua Divariin, näki Vuorinen, että nyt oli aika palata kotimaisemiin hakemaan Wirmolle uutta nostetta.

- Olihan liigassa maailman parhaita pelaajia vastaan pelaaminen hienoa. Oli myös kiva huomata, että siellä ihan huipullakin pärjää ja pystyy maaleja iskemään. Reissulta opin jokapäiväistä urheilijan arkea, enkä aio Mynämäkeen paluun myötä ottaa löysemmin, päinvastoin, vähintään yhtä kovin painetaan hommia täälläkin. En näe tätä takapakkina, vaan uutena mahdollisuutena. Kiva palata hyvien kavereiden kanssa pelaamaan huippuolosuhteisiin. Pyörittelin moniakin vaihtoehtoja, mutta tässä vaiheessa Wirmo vaikutti parhaalta ja valinta oli loppujen lopuksi helppo, pohtii Vuorinen.

Päävalmentaja Seppiselle tutun luottopyssyn paluu Puimureita vahvistamaan oli mieluinen asia.

- Ei meidän tekeminen ainakaan Antin esimerkistä jää kiinni. Omille junnuillemme hieno malli siitä, että pienestä maalaisseurastakin voi nousta liigatason maalilingoksi kun tekee oman hommansa viimeisen päälle. Antin fysiikka ja viimeistelytaito on liigatasoa, siitä ei ole epäilystä. Mahtava homma, että hän valitsi Wirmon, kommentoi Seppinen.

Vaikka kesä on vasta aluillaan, odottaa Vuorinen jo malttamattomana kauden alkamista.

- Isoin asia on, että pysyisi koko kauden ehjänä ja pystyisi nauttimaan täysin siemauksin pelaamisesta. Tarkoitus on auttaa joukkuetta parhaani mukaan tekemällä paljon töitä ja maaleja. Ja tietysti voittaa paljon pelejä. Odottavaiset fiilikset, tuumii Vuorinen voitetun tennisottelun jälkimainingeissa.

Kannattajille Vuorisella on yksinkertainen viesti.

- Pallo ylähyllylle, mailankuva pyllylle.

Näillä mennään.

Puimureiden pelaajarunko alkaa olla hyvällä mallilla ja lisää pelaajasopimuksia julkistetaan kesäkuun kuluessa.


   
Lisää uutisia
M1 Edustus
«  Lokakuu   »
Kategoriat