Eemeli Mustamäki Wirmon paitaan!
18.6.2019 12:55 Uutisointi / M1 Edustus

Divarista Puimureihin!

Wirmo-kasvatti Eemeli Mustamäki palaa yksivuotisella sopimuksella SBS Wirmon miesten edustusjoukkueeseen. 19-vuotias Mietoisten mies vietti pari kautta muualla, ensin TPS:n A-junnuissa SM-sarjan mitaleista taistelemassa ja sen jälkeen Rauman Salbassa miesten Divarissa. Nyt oli kotiinpaluun aika.

- Hyvät fiilikset on palata tuttujen kavereiden kanssa tuttuihin ympyröihin. Kun putosimme Salban kanssa Divarista ja armeija on vielä kesken, ei minulla ollut oikeastaan missään vaiheessa muita vaihtoehtoja kuin Wirmo, kommentoi Mustamäki kesken armeijakiireidensä.

Päävalmentaja Petri Seppinen on Mustamäen siirtoon varsin tyytyväinen.

- Nuori ja monipuolinen pelaaja, jolla on valtavasti potentiaalia ja parhaat pelivuodet vielä kaukana edessä. Eemeli pystyy pelaamaan paikkaa kuin paikkaa, ehkä veskarin hommia lukuunottamatta, joten käyttökelpoinen kaveri siinäkin mielessä, Seppinen myhäilee.

Vaikka molemmat kaudet muissa kuvioissa päättyivätkin joukkueina pettymyksiin, Mustamäki oli tyytyväinen kahden vuoden oppiretkeen.

- Hyviä kokemuksia ja pelaajana löytyi uusia kehityskohteita. Raumalla pelatessa opin myös urheilijan arkea ja sitä, mitä pelaajana kehittyminen kokonaisuudessaan vaatii. Salban suuntaan erityinen kiitos siitä, että hommat kyllä tehtiin viimeisen päälle, Mustamäki pohtii.

Mustamäki lähtee ensi kauteen hyvillä fiiliksillä.

- Joka peliä lähdetään tietysti voittamaan, se on selvä. Meillä on liikkeellä nuori ja nälkäinen joukkue, muutamalla vanhemmalla sotaratsulla höystettynä. Yleisöä vaan paljon lehtereille, niin saadaan kunnon tunnelma Hanille ensimmäisestä matsista lähtien, Mustamäki sanaileee kotiyleisölle jo terveisiä lähettäen.

Pelaajasopimusten julkistaminen jatkuu kesäkuun kuluessa.


   
Lisää uutisia
M1 Edustus
«  Lokakuu   »
Kategoriat