Lisää omia kasvatteja edustukseen
1.7.2019 23:35 Uutisointi / M1 Edustus

Jouko Leinoselle jatkosopimus!

Mynämäkeläinen 18-vuotias salibandytalentti Jouko Leinonen jatkaa ensi kaudella kasvattajaseuransa SBS Wirmon miesten edustusjoukkueessa.

Päävalmentaja Petri Seppinen kommentoi Leinosta varsin positiivisin sanoin.

- Raamikas ja vahva kaveri, jolta odotan jopa läpilyöntiä miestenkin peleissä. Pienimuotoinen jokerikortti meidän joukkueellemme, Seppinen arvioi.

Leinonen on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt jo muutaman kauden tutustumaan kakkosdivisioonapeleihin.

- Odotan innolla tulevaa kautta edustuksen riveissä, sillä jo Tähtisen valmentamana joukkue kehittyi huomattavasti. Tiedän Seppisen hiovan pelaamista entistä parempaan suuntaan laajan ja ammattitaitoisen valmentajakokemuksensa perusteella. Olen myös varma, että "uudet" pelaajat tuovat mukavasti lisäväriä ja erilaista perspektiiviä joukkueen toimintaan. Tämä taatusti edesauttaa menestymistä niin yksilöinä, joukkueena kuin seuranakin, Leinonen pohtii.

Jouko tietää mitä menestyminen vaatii.

- Tavoitteet on hyvä asettaa korkealle ja pyrkiä niitä kohti määrätietoisesti. Se vaatii ahkeraa ja kurinalaista harjoittelua, johon uskon koko joukkueen sitoutuvan. Siitä huolimatta, että pelataan tosissaan, on tärkeää säilyttää peli-ilo. Silloin myös katsojat viihtyvät paremmin. Kannustava yleisö siivittää pelaajat hienoihin suorituksiin. Lisäksi hyvä tunnelma tarttuu niin kentällä kuin katsomossa oleviin. Siispä pelejä kannattaa tulla katsomaan!


   
Lisää uutisia
M1 Edustus
«  Lokakuu   »
Kategoriat