Alakertaan isoa Wirmo-sydäntä
28.9.2020 9:54 Uutisointi / M1 Edustus

Hakamäki ja Varjonen mukana

Puimureiden puolustus viimeistellään aikuispelaajien osalta kahdella oman kylän pojalla, kun Matias Hakamäki ja Joel Varjonen liittyvät jo julkaistujen pakkien jatkoksi.

Matias Hakamäki (s. 1999) aloittaa ensimmäistä kauttaan aikuispelaajana, kun ikä ei enää anna periksi A-junioreissa pelaamista. Wirmon juniorijoukkueista edustukseen jo muutama kausi sitten noussut Matias on erinomainen esimerkki joukkueen puolesta pelaamisesta. Kroppaa kyselemättä likoon laittava puolustava puolustaja omistaakin yhden Mynämäen suurimmista leppäkerttukokoelmista.

- Matiaksen kohdalla suurimmat kehityskohteet ovat pallollisessa pelaamisessa. Palloton pelaaminen riittää kyllä aivan varmasti myös miesten sarjojen vaatimuksiin, päävalmentaja Seppinen kommentoi.

Matiaksen kummiyrityksenä toimii Kasitien Katsastus. Kasitien Katsastus Oy on yksityinen, ketjuriippumaton katsastusalan yritys Mynämäellä, Varsinais-Suomessa. Nykyaikainen, varta vasten katsastustoimintaa varten rakennettu asema sijaitsee valtatie 8:n varrella, Roukkulin teollisuusalueella. Helppo siis saapua suunnasta kuin suunnasta.

Lisätietoa Kasitien Katsastuksesta

Paluumuuttajana Wirmon riveissä nähdään pääkaupungista maalle saapuva Joel Varjonen (s. 1992), joka on esiintynyt Puimureissa vuosien mittaan useammallakin eri pelipaikalla.

- Joken kohdalla hiukan hämärtyy, että kaveri on vasta 28-vuotias. Hän on kuitenkin noussut edustuksen riveihin jo yläkoulupoikana ja ollut mukana näkemässä ja kokemassa jo monenlaista vaihetta Puimureiden taipaleella. Kiva saada vanha luottopelaaja takaisin. Monipuolinen ja pallovarma pelaaja toki vielä hetken parantelee paikkojaan, mutta kentälle palatessaan tulee olemaan hyvä palanen puolustusosastoomme, Seppinen analysoi.

Joelin kummiyrityksenä toimii Mynä-Kukka Ky. Pitkäaikainen yhteistyökumppani toimii aivan Mynämäen keskipisteessä, kirkon kupeessa ja tarjoaa monenlaista kukka-alan palvelua peräti 40 vuoden kokemuksella. Yritys perustettiin elokuussa 1980 Joel Varjosen isoäidin toimesta ja näin viime kuussa juhlittiin komeita synttärilukemia. SBS Wirmo onnittelee! Nykyisin tätä perinteistä kukkakauppaa pyörittää yrityksen aikoinaan perustaneen Elvin tytär Tuija ja valikoimasta löytyy laajasti kauden kukkia, pienimuotoisesti sisustustavaraa ja mahdollisuudet muistamisiin niin ilon kuin surunkin hetkillä.   
Lisää uutisia
C2-pojat (04)
«  Lokakuu   »
Kategoriat