C2-pojissa pelkkiä onnistujia
17.4.2019 13:38 Uutisointi / C2-pojat (04)

C2-poikien kausi oli menestys

Seurahistoriaa SM-hopeamitalillaan tehneet SBS Masku/SBS Wirmon C2-pojat pääsivät heti ensimmäisellä yhteisellä kaudellaan todella lähelle Suomen absoluuttista kärkeä.

Pudotuspelien jälkeen joukkueen toimihenkilöt poimivat yhdeksän playoff-ottelun jälkeen muutamia ansioituneita pelaajia.

Playoffien ratkaisija: Mico Hellen

Runsaasti tärkeitä maaleja, joista moni ns. tyhjästä taidolla ja tahdolla. Pudotuspelien pistepörssin kolmossija tehoilla 13+6=19 ja tehopisteille jokaisessa yhdeksässä pudotuspelissä.

Playoffien joukkuepelaaja: Saku Antola

Onnistumisia hyökkäyssuuntaan sekä paljon työtä joukkueen eteen.

Playoffien yllättäjä: Miro Marttila

Nopeajalkainen Marttila esiintyi edukseen niin alivoimalla, hyökkääjänä kuin pakkinakin.

Playoffien tärkein hyökkääjä: Roni Niemi

Järjetön työmäärä molempiin suuntiin. Joka pelissä.

Playoffien tärkein puolustaja: Hugo Pinta

Taso säilyi läpi pelien kovana, eikä heilahdellut. Katkoi ja avasi.

Playoffien MVP: Joonatan Martelius

Pudotuspelien maalivahtitilaston ykkönen vuotta nuorempana (2005) ja yhteensä 234 torjuntaa yhdeksään pudotuspeliotteluun torjuntaprosentilla 80,69.


Moneen kategoriaan olisi voinut olla useita vaihtoehtoja.

Hyökkääjistä Mico Laaksonen painoi vuoden nuorempana (2005) pudotuspelit kahden pisteen keskiarvolla (8+8) ja sijoittui playoffien pistepörssissä lopulta kuudenneksi. Lauri Eloluoto sijoittui sairastelustaan huolimatta myös pistepörssin kärkikymmenikköön (7+8). Miro Pietilän kausi tuntui vasta alkavan pudotuspelien myötä nähdyn lentokelin muodossa. Elias Nummelinin kausi jäi pahasti kesken alaraajavamman myötä. Matias Koski puolestaan joutui jättämään pudotuspelien alkupään pelejä väliin alaraajavamman vuoksi. Eetu Vähämiko pörräsi pirteästi ruutunsa täyttäen, samoin kaksi vuotta nuorempana 04-pelejä vääntänyt Jace Hellen.

Erik Ahvenkoski ja Santeri Laakso pelasivat sekä hyökkääjän että puolustajan paikalla, osoittaen osaamisensa, kun kutsu kentälle kuului. Niilo Elonen pelasi myös sekä puolustajan että hyökkääjän tontilla koko ajan isompaan rooliin nousten. Alakerrasta Juuso Tokoi paini tyylikkäästi fyysisesti isompia vastustajia vastaan ja Tomi Alho blokkasi ja peitti vetoja niin paljon kuin vain suinkin ehti. Perttu Moisio osoitti kapteenina taistelumielialaa katkomalla ja kaksinkamppailuja voittamalla. Lisäksi Moisio kellotti lähes piste per peli tahtiin tehoja pakin tontilta. Antero Survonen hoiti kakkosmaalivahdin homman niin hyvin kuin vain mahdollista on.

Lisäksi mitalijoukkueessa pelasivat Aleksi Haikio, Severi Martelius, Santeri Matilainen sekä Lauri Vuorenpää, joilta kuitenkin loukkaantumisen (Haikio) tai pelioikeuksien vuoksi jäivät pudotuspelit tällä kaudella valitettavasti väliin.

Kiitoksia vielä OLSille, Oilersille ja EräViikingeille hienoista pudotuspelisarjoista ja onnittelut ErVille mestaruudesta sekä Oilersille pronssimitaleista. Tällä kaudella kaikki C2-mitalistit tulivat samasta lohkosta.


   
Lisää uutisia
C2-pojat (04)
«  Lokakuu   »
Kategoriat