Kaksinumeroisilla Suomisarjaan
5.10.2020 9:54 Uutisointi / M1 Edustus

LoSBilla ei mahdollisuuksia HaNilla

SBS Wirmon startti Suomisarjaan oli melkoisen vauhdikas. Lohjalainen LoSB jäi HaNi-Hallilla pahasti kotijoukkueen jalkoihin, eikä loppunumeroissa 11-2 (2-1, 5-1, 4-0) ole tippakaan jossiteltavaa.

Wirmo ampaisi ottelussa johtoon jo ensimmäisellä peliminuutilla, kun UHV Bullsista siirtyneet Antton Koski ja Lauri Helminen juonivat vapaalyöntimaalin, jonka myötä Helminen avasi samalla komeasti maalitilinsä uudessa seurassaan. Toinenkin maali syntyi kauniista erikoistilanteesta, kun näyttävän kulmalyöntikuvion päätteeksi Jere Hareja niittasi pallon Henri Alhon syötöstä pussiin. Vaikka LoSB saikin pidettyä numerot ensimmäisessä erässä kavennusmaalinsa myötä vielä kohtuullisina, oli kotijoukkue alusta alkaen kuskin paikalla.

  • Olimme paljon pallossa ja saimme pelattua helposti syvälle vastustajan alueelle, mutta avauserässä jäimme vielä turhan nöyrästi laidoille pyörimään, kun olisi pitänyt lähtee rohkeammin murtautumaan keskustaan, päävalmentaja Petri Seppinen mietti.

Toisen erän Wirmo vei melkoisen vyörytyksen myötä nimiinsä 5-1 ja kolmannen 4-0. Loppunumeroiksi kirjattiin siis peräti 11-2. Tehokkaimpina kentällä häärivät Jere Hareja (4+2), Henri Alho (0+4), Lauri Helminen (2+1), Juho Kuutsa (1+2) sekä Valtteri Sainio (2+0). Myös B-juniori-ikäinen Eemil Isolauri sai hyvälle esitykselleen kruunun maalin muodossa.

  • Kokonaisuudessaan ehjä ja tasapainoinen esitys. Saimme peluutettua kaikkia penkillä olleita kenttäpelaajia ja kaikki ketjut saivat luotua varsin maukkaitakin maalipaikkoja. Ykkönen oli paikkojen rakentelussa aivan omaa luokkaansa ja pojat olisivat voineet terävämmällä viimeistelyllä iskeä aika monta häkkiä lisääkin. Myös puolustusmoraali oli erittäin korkealla tasolla, Seppinen analysoi.

Erityisesti Wirmon esityksessä silmiinpistävää oli joukkueen aktiivinen liikkuminen ja ehjä joukkuepelaaminen. Ennakkoluulottomat ratkaisut ja haastamiset tuottivat toki myös virheitä, mutta pallonmenetykset saatiin hyvällä asenteella pääosin pikaisesti paikattua. Maalissa pelannut Aleksi Vainio pääsikin melko vähillä torjunnoilla.

Ottelutilastot

Jarmo Jokilan ottelukuvat

Jälkipeli-reportaasi ottelusta ja Wirmon Suomisarjaan lähdöstä   
Lisää uutisia
Salibandyseura Wirmo Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat