Ensimmäinen Suomisarjan vieraspelireissu edessä
9.10.2020 10:55 Uutisointi / M1 Edustus

Puimurin keulat etelään

Wirmo pääsee tänään etelänmatkalle, kun kaikkien mahdollisten kulkupelien keulat suunnataan kohti Siuntio ja sen komeaa Fennia Areenaa, jossa odottaa kyseistä palloiluhallia kotiluolanaan pitävä Siuntio Sisu Storm.

S.S. Storm hävisi avausottelunsa yhdelle lohkon suurimmista ennakkosuosikeista, kun liigamiehiä vilisevä VSS onnistui tiukan kamppailun jälkeen kaatamaan sen maalein 9-5. Wirmo puolestaan avasi Suomisarjansa kotonaan reippaalla 11-2 voitolla LoSBista. Storm ei varmasti antaudu kotihallissaan perjantai-iltana helpolla, joten oletettavasti wirmolaisilla onkin edessään pitkä ja hikinen iltapuhde.

Siuntiolaisten paras pistemies avauspelissä oli VSS:n maaliverkot kahdesti pöllyttänyt Roope Hietamies. Näin Varsinais-Suomen vinkkelistä Stormin pelaajalistasta ei tuttuja nimiä löydy, mutta menneiden ottelutulosten ja videoiden perusteella vastassa on työteliäs ja iskukykyinen joukkue. Stormin joukkue kävi Wirmon tapaan kesän aikana läpi melkoisia muutoksia kokoonpanonsa osalta. Myös valmennus uusiutui, kun joukkueen ottivat haltuunsa Markus Leppänen ja Oscar Jahn. Stormin nettiuutisoinnin mukaan uudet valmennuskuviot ovat tuoneet paljon tahtoa ja luottamusta joukkueeseen. Joukkue on tiettävästi treenannut koko kesän läpi kovaa ja on täydessä iskussa Suomisarjaa varten.

Wirmo lähtee otteluun seuraavalla kokoonpanolla:

Maalivahdit:

Aleksi Vainio, Frans Aaltoseppä

1-ketju:

Henri Alho - Jere Hareja - Valtteri Sainio

Valtteri Suvala - Timi Koski

2-ketju:

Lauri Helminen - Juho Kuutsa - Miro Portnoj

Antton Koski - Tino Pietilä

3-ketju:

Joonas Sukari - Eemeli Mustamäki - Valtteri Toivonen

Niko Aaltonen - Juho Nissi

4-ketju:

Matias Hakamäki

Joukkueen päävalmentaja Petri Seppinen näkee ottelun jälleen uutena mahdollisuutena oman pelin eteenpäin viemiseen.

- Sinällään jälleen hieno tilanne, kun pääsemme pelille ennalta vierasta vastustajaa vastaan. Aika lailla varmaankin samalla ajatuksella lähdemme tähän otteluun kuin viime viikon sarja-avaukseenkin. Omaa aktiivista peliä ja tarvittavaa reagointia vastustajan pelaamiseen. Viime viikon kokoonpanosta ovat nyt sivussa Henrik Rossi, Samu Lehto, Eemil Isolauri, Elmo Kylänpää sekä Tomas Alivuotila. Suomisarjapelinsä puolestaan pääsevät nyt korkkaamaan Valtteri Suvala, Miro Portnoj sekä Matias Hakamäki. Myös kakkosmaalivahti vaihtuu, kun Välimäen tilalla on Aaltoseppä. Kyllä meillä pitäisi taas kilpailukykyinen porukka olla jalkeilla, Seppinen tuumii.

Ottelun tulosseuranta


   
Lisää uutisia
Salibandyseura Wirmo Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat