SBS Wirmo ja Oxdog yhteistyöhön
8.5.2019 20:25 Uutisointi / Seuran etusivu

Oxdog varustaa SBS Wirmon tulevina vuosina!

OXDOG JA SBS WIRMO OVAT SOLMINEET YHTEISTYÖSOPIMUKSEN


SBS Wirmon varustesopimus oli katkolla huhtikuun lopulla. Seuran menestyminen valtakunnallisissa juniorisarjoissa sekä pitkäjänteinen työ seuran nostamiseksi alueen yhdeksi vahvimmista salibandyseuroista toi mukanaan sen, ettei hyvistä vaihtoehdoista ollut pulaa. Toimittajaksi valikoitui neuvottelujen jälkeen Oxdog, jolla on tarjota nimenomaan salibandyyn tarkoitettuja asuja ja varusteita. Sopimus on kolmikantasopimus, jossa mukana on SBS Wirmo, Oxdog ja Intersport Mylly. Intersport Myllyn kanssa seuralla on ollut sopimus jo päättyneellä kaudellakin, mutta nyt yhteistyö tiivistyy. Liikkeestä saa sopimuksen myötä Oxdogin mailat, maalivahdinvarusteet, pallot, asut ja muut tuotteet seurahinnaston mukaan.

”Halusimme tarjota jäsenillemme kilpailukykyisen sopimuksen, joka kattaa kaikki lajiin kuuluvat varusteet. Hinta-laatusuhde, valikoiman laajuus sekä hyvä toimitusvarmuus olivat tärkeitä valintakriteerejä. Oxdog vastasi näihin tarpeisiin parhaiten. Kun vielä neuvottelut Oxdogin ja Intersport Myllyn kanssa sujuivat mukavasti ja saimme kilpailukykyiset seurahinnat, niin valinta oli loppujen lopuksi aika helppo” kertoo SBS Wirmon puheenjohtaja Matti Vira.

Intersport Myllyn kauppias Mika Reivonen on luonnollisesti myös tyytyväinen yhteistyön tiivistymisestä SBS Wirmon kanssa. ”Alkanut kumppanuus jatkuu nyt johtavan salibandymerkin parissa ja Intersport Mylly haluaa tarjota alueen parhaan Oxdog -valikoiman seuran jäsenten käyttöön. Olemme iloisia, että voimme olla osaltamme mukana tukemassa SBS Wirmon toimintaa”.

Sopimus on voimassa heti. Seurahinnastot löytyvät joukkueenjohtajien materiaalipankista ja sovituskappaleet asuista saamme lähiaikoina. Keskiviikkona 22.5. järjestetään HaNi -hallilla ensimmäinen Oxdog - seuratapahtuma, jossa pääsee testaamaan mailoja, asuja, maalivahdin varusteita ja muita Oxdog tuotteita.

Kuvassa Intersport kauppias Mika Reivonen, SBS Wirmon Matti Vira ja Oxdogin Juuso Koskinen

Lisätietoja antaa

Matti Vira Puheenjohtaja SBS Wirmo ry puh. 0400 995765

Mika Reivonen Kauppias Intersport Mylly puh. 0400 666146
   
Lisää uutisia
Salibandyseura Wirmo Ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat