B-tytöt SM-sarjaan
26.8.2019 13:07 Uutisointi / M1 Edustus

B-tytöt pääsevät puolustamaan mestaruuttaan

SBS Wirmon B-tyttöjen SM-karsintaviikonloppu sujui toivottuun tapaan joukkueen voitettua kaikki kolme otteluaan ja varmistettua näin SM-sarjapaikan myös tälle kaudelle.

Ensimmäinen ottelu Pelicansia vastaan käynnistyi hieman tahmeasti, mutta melko pian maaleja alkoi napsua ja peli repesi päättyen lopulta ajassa 34.01 12 maalin erolla. Toisessa ottelussa 02-JKL:n maalivahti Kerttu Aro oli huikeassa vedossa napsien tukun erinomaisia torjuntoja, mutta tästä huolimatta SBS Wirmo onnistui iskemään pallon 9 kertaa maaliin. Loppulukemat 9-1. SM-sarjapaikka vaati kuitenkin kolmannen pelin voittamista. LASB laittoi kaikin voimin hanttiin ja onnistui pitämään ottelun kovinkin vähämaalisena. Wirmo kuitenkin voitti maalein 2-0 ja nappasi pääsarjapaikan puhtaalla pelillä. Myös LASB hoiti vielä oman leiviskänsä pidemmän kaavan kautta ja ansaitsi myös hyvillä otteillaan paikkansa tämän kauden SM-sarjaan.

- Nämä pelit eivät ikinä ole itsestäänselvyyksiä eli pitää olla tulokseen tyytyväinen. Yhden viikonlopun onnistuminen vaikuttaa aika paljon koko kauden onnistumiseen, kommentoi joukkueen valmentaja Jussi Henriksson.

Onnittelut muille SM-sarjaan päässeille!


   
Lisää uutisia
Salibandyseura Wirmo Ry
«  Heinäkuu   »