Puimureilla kotipeli perjantaina
5.9.2019 9:01 Uutisointi / M1 Edustus

HaNille saapuu FBC Turku 2

Keskiviikkoinen harjoituspeliavaus SB Hirvensaloa vastaan päättyi runsasmaalisen ottelun jälkeen 10-8 kotijoukkueelle. SB Areenalla pelatussa ottelussa näkyi selkeästi, että Hirvensalon tähtisikermä oli jo ehtinyt harjoitusotteluita pelaamaan, kun taas mynämäkeläisille ottelu oli syksyn ensimmäinen.

- No päällimmäisenä tietysti jäi mieleen, että omiin meni aivan liikaa. Hölmöilimme vastustajan paineen alla, emmekä pelanneet järkevästi palloa helpolla ohi karvauksen. Toisaalta vastustaja iski kyllä riistoistaan ja vastahyökkäyksistään kovalla tahdilla palloa pussiin. Pelimme parani loppua kohti, mutta silti jäimme vielä pari maalia taakse, kommentoi Wirmon päävalmentaja Petri Seppinen.

Perjantaina SBS Wirmon miesten edustusjoukkue pääsee harjoittelemaan kotikentällään, kun Mynämäkeen saapuu vastustajaksi FBC Turku 2. Wirmolaisten kokoonpano muuttuu hieman keskiviikosta, mutta suuria mullistuksia ei ole odotettavissa.

- Muutama keskiviikkona pelillä ollut kaveri on perjantaina estynyt ja toisaalta saamme muutaman uuden kaverin mukaan. Katsotaan pystymmekö jo toiseen otteluun kehittämään peliä haluttuun suuntaan ja parantamaan keskiviikkoisesta, tuumii Seppinen.

Ottelu alkaa perjantaina 6.9. 19.30 HaNi-Hallilla. Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa!


   
Lisää uutisia
Salibandyseura Wirmo Ry
«  Heinäkuu   »