Edustukselle vieraita Raumalta
24.1.2020 10:51 Uutisointi / Pääsivusto

Perjantai-illan sirkus Hanilla

Toistakymmentä vuotta sitten SBS Wirmon ja Rauman SalBan välisissä otteluissa sattui ja tapahtui yhtä sun toista. Tunteet olivat kuumina sekä kentällä että katsomossa, eivätkä kiihkeät ottelutapahtumat jättäneet ketään kylmäksi. Mynämäkeläisille SalBa oli Rauman lentävä sirkus. Siitä ajasta ei pelaajia mukana enää juuri ole, Wirmon pelaajista Antti Arola ja Jani Varjonen saattavat vielä muistaa, millaisia tapahtumia joukkueiden väliset kapinat olivat. Nuo ajat taitavat enää pyöriä veteraanipelaajien saunailtojen jutuissa kevennyksinä. Meininkiä piti olla ja oli.

Viime kausina joukkueet ovat aika lailla pelanneet eri sarjatasoilla. Kun Wirmo oli ylempänä, pelasi SalBa itselleen nousua ja kun Wirmo palasi kakkoseen, jatkoi SalBa Divarista lopulta liigaan asti. Nyt ei pelata historian sivuille, vaan tämän kauden sarjapisteistä. Molemmat tarvitsevat voiton.

Syyskauden matsi meni SalBalle, joten Wirmolla on mahdollisuus revanssiin kotonaan. Alkuvuoden otteet ovat kuitenkin olleet melko apaattisia ja mielenkiinnolla jäädäänkin odottamaan, onko ryhtiliike saatu aikaiseksi.

SBS Wirmo - SalBa HaNilla pe 24.1. 19.30


   
Lisää uutisia
Salibandyseura Wirmo Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat